Инцидент на пътя! ТИР с жито се обърна на междуселски път във Врачанско, шофьорът е в болница

Инцидент на пътя! ТИР с жито се обърна на междуселски път във Врачанско, шофьорът е в болница ТИР се обърна и разпиля жито на междуселски път във Врачанско, научи отново само BulNews.
Пътният инцидент е станал вчера, около 15.15 часа, между селата Бъркачево и Враняк. Камионът превозвал жито, когато, по неясни към момента причини, шофьорът му изгубил контрол на неговото управление, той се завъртял и се обърнал на пътя. Вследствие на инцидента е пострадал водачът на ТИР-а.
Свидетели на катастрофата веднага сигнализирали на тел. 112 и на мястото пристигнали линейка, патрул на полицията и пожарна от Бяла Слатина. Медиците са оказали помощ на ранения шофьор и са го транспортирали към болницата в градчето за допълнителни изследвания.
Заради инцидента по пътя е било разпиляно жито, като огнеборците са се погрижили той да бъде разчистен и движението да бъде възстановено.

*Снимката е илюстративна
21.06.2024, 10:45 часа
6655 1
Коментари

Е

21.06.2024, 11:03 часа
Причината е ясна - карал е като малоумен. Масово камионджиите са малоумни идиоти дето си мислят, че карат кола ама по-висока. Никаква преценка, никаква колегиалност, умения 0. Половината са взели книжка за камион с подкуп понеже и за кола не могат.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha