Илиян Василев: Рая Назарян стреля нависоко, опитвайки да се пласира като доверено лице на Пеевски по "Магнитски"

Илиян Василев: Рая Назарян стреля нависоко, опитвайки да се пласира като доверено лице на Пеевски по "Магнитски" "Госпожа Рая Назарян стреля нависоко, опитвайки се да се пласира като доверено лице на Пеевски по темата "Магнитски" - смирението е за всички други, само не за него. Нейната кандидатура ви казва всичко, за това, което предстои да се случи. Пране, пране, пране."
Това написа на страницата си във Фейсбук енергийният експерт Илиян Василев след днешния неуспешен опит на новото Народно събрание да си избере председател. Ето и още от неговия коментар:
"Имам лично наблюдение върху нейния адвокатски опит и професионализъм - тя защитаваше Делян Добрев срещу мен по делата, които той не спечели. Ако това е някакъв показател бих препоръчал на силите, които ще играят контрапункт на ГЕРБ и ДПС да наемат София Разбойникова - моят адвокат - тя поне спечели всички дела срещу нея.
Истинският проблем е, че не е само тя агент на Пеевски в ГЕРБ, самият Делян Добрев се върна в ГЕРБ с помощта на Пеевски. До изборите на 9 юни, когато самият Пеевски не си взе вересиите обратно в Хасково. Така че, да, ГЕРБ и ДПС са заварка, не сглобка, именно защото са неразделими и че Пеевски е на кормилото на ГЕРБ."
19.06.2024, 15:45 часа
682 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha