Инцидент на пътя! Младеж заби джипа си в такси в Монтана, има пострадал

Инцидент на пътя! Младеж заби джипа си в такси в Монтана, има пострадал Младеж се заби с джипа си в такси в Монтана, съобщиха от МВР в областния град.
Пътният инцидент е станал вчера, около 18.20 часа, на бул. "Свети Патриарх Евтимий“. 18-годишен монтанчанин с „Джип Чероки“ блъснал движещия се пред него таксиметров автомобил „Шевролет Авео“. Младежът не спазвал достатъчно разстояние и когато таксито намалило скоростта, тийнейджърът го блъснал отзад. Ударената кола била с монтанска регистрация, а зад волана ѝ седял 54-годишен шофьор. В таксито се возела и 41-годишна жена, жителка на областния град.
Вследствие на катастрофата са причинени материални щети и по двата автомобила. Водачът на таксиметровата кола получил телесни наранявания, изразяващи се в мозъчно сътресение. Пострадалият е оставен на лечение в МБАЛ-Монтана, без опасност за живота. 
На двамата водачи са направени проби за употреба на алкохол, като резултатите са отрицателни. На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна оперативна група на районното управление в Монтана. 
По случая е образувано досъдебно производство по чл. 343, ал. 1, б. "б" от НК.

*Снимката е илюстративна
19.06.2024, 10:20 часа
3211 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha