Браво, Донкинска! Участниците в похода „Козлодуй-Околчица“ ядат мухлясала храна /снимки/

Браво, Донкинска! Участниците в похода „Козлодуй-Околчица“ ядат мухлясала храна /снимки/ Участниците в тазгодишното издание на похода „Козлодуй-Околчица“ ядат развалена храна, научи агенция BulNews. В редакцията ни бяха изпратени снимки на мъфини, които вчера са били раздадени на походниците. На кадрите се вижда, че кексчетата са мухлясали, но въпреки това всеки един участник е получил от тях. Нас обаче това изобщо не ни изненадва. Дори напротив – очаквахме го!
Припомняме, че единствено BulNews писа за проблемите около организацията на похода „Козлодуй-Околчица“ и за главния виновник за тях – областният управител на Враца Надя Донкинска.

Врачани, спите ли?! Надя Донкинска се готви да забрани похода „Козлодуй-Околчица“, нямало пари

Докато губернаторката се чудеше откъде да започне с подготовката му и как всъщност да свърши всичко около неговото провеждане, времето до него изтичаше, а единственото, което тя бе подготвила бяха думите, с които да каже на ресорния министър Евтим Милошев, че пари за него няма. Наложи се той да пристигне „по спешност“ в областния ни град, за да разплете конците, които Донкинска е заплела, и да свърши работата, която би трябвало тя като областен управител, за което ѝ се плаща, вече да е свършила.

Министърът на туризма пристигна във Враца, за да спасява похода "По пътя на Ботевата чета" /снимки/

Въпреки цялата помощ на ресорното министерство обаче Надето пак не е успяла да се справи с организацията около похода, и нормално. Подобно мащабно събитие се организира месеци наред, а не само за пет дни – точно толкова оставаха на разположение на екипа ѝ, след като беше навестен от министър Милошев. 
Така агенция BulNews отново предвеща поредния провал на Надя Донкинска, която още веднъж затвърди, че няма никаква представа защо седи на губернаторския стол. Съветваме я да си остане вкъщи, на дивана, за да върши това, което най-добре умее – нищо!
31.05.2024, 08:40 часа
5847 1
Коментари

ссс

31.05.2024, 09:27 часа
донкина е един голям БОКЛУК с протекции !!!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha