Извънредно! Моторист се заби в "Ауди" на възлов булевард във Враца, движението е затруднено /снимки/

Извънредно! Моторист се заби в "Ауди" на възлов булевард във Враца, движението е затруднено /снимки/ Пътен инцидент е станал преди минути на възлов булевард във Враца, видя първо репортер на агенция BulNews. 
Катастрофата е на "Крайречeн булевард". Мотор е блъснал лек автомобил "Ауди" А4 с врачанска регистрация, управляван от 28-годишен местен жител, който е пътувал с още трима души. 
На мястото пристигнаха екип на Пътна полиция, два патрула на районното управление във Враца и линейка. Униформените тестваха двамата участници в произшествието за употреба на алкохол, като резултатът на шофьора на колата е отрицателен.
В издишания от моториста въздух, дрегерът отчете 2 промила наличие на алкохол. Вероятно почерпката на водача е причината той да се забие с мотора си в лекия автомобил. Двуколесното возило не е регистрирано по надлежния ред, затова се наложило служителите на реда да го проверяват по рамата. 
За щастие при инцидента няма пострадали хора. Мъжът отказа да бъде прегледан от пристигналите спешни медици и той ще бъде задържан във врачанското районно управление. 
Катастрофата временно блокира трафика в района. Пътуващите по трасето да се движат с повишено внимание, тъй като се използва само едната пътна лента. 
Повече информация за информация за инцидента се очаква да има в утрешния бюлетин на полицията във Враца.
25.08.2020, 22:09 часа
4829 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha