Иво Цанев подкрепи благотворителен футболен турнир в Галиче, ДПС - Ново начало трупа преднина /снимки/

Иво Цанев подкрепи благотворителен футболен турнир в Галиче, ДПС - Ново начало трупа преднина /снимки/ Благотворителен футболен турнир бе организиран и проведен в събота в село Галиче от младежката структура на ДПС – Ново начало в Бяла Слатина.
В благородната кауза се включиха 9 отбора от региона, а надпреварата продължи през целия ден.
„Организирахме този турнир, за да помогнем на малкия Божидар, който се нуждае от много скъпо лечение в чужбина. От родителите научихме, че непосилната за тях сума е почти събрана, необходими са последни усилия, за да може детето да получи здравната грижа, която ще спаси живота му. Искам от сърце да благодаря на всички, които се включиха – футболисти, дарители и публика! Заедно показахме, че можем да правим добро! #Подкрепа #Благотворителност #Солидарност“, каза председателят на младежката организация на ДПС – Ново начало Мехти Касъмов.
За безпроблемното протичане на състезанието помогнаха кандидатите за народни представители Веселина Червеняшка и Касъм Касъмов.
Жури, в лицето на публиката, излъчи фаворити в надпреварата, а грамотите бяха връчени от водача на кандидатската листа на ДПС – Ново начало Иво Цанев.
„Гордея се с всички вас. Участието ви в такава благотворителна инициатива говори много за вас – какви хора сте, какво е отношението ви към нуждаещите се, към по-слабите и беззащитните. Радвам се, че спортувате и растете истински хора“, каза Иво Цанев.
След награждаването стана ясно, че по време на турнира са събрани 
общо 2205 лв., в това число 545 лв. такси от отборите; 420 лв. дарение от публиката; 240 лв. дарение от скарата, финансирана от Божидар Милков, Дани Миленов и кандидатът за народен представител Касъм Касъмов; 1000 лв. дарени от Иво Цанев, Николай Николов и от цялата листа на ДПС – Ново начало за 6-ти МИР Враца.

Време е за Ново начало – с № 8 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
21.10.2024, 08:40 часа
777 2
Коментари

пико

21.10.2024, 17:38 часа
кой ще гласува за пеевски без пари

СТИГА!

21.10.2024, 11:36 часа
10
5
Престанете бе!Гаврите се с българския народ с една не партия а организирана група
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha