Северозападът превзе ефира! Врачанин и монтанчанин влязоха в къщата на Big Brother /снимки/

Северозападът превзе ефира! Врачанин и монтанчанин влязоха в къщата на Big Brother /снимки/ Двама мъже от Северозапада влязоха в къщата на Big Brother, научи агенция BulNews. Премиерата на хитовото риалити беше снощи по Нова тв. 
Един от претендентите за голямата награда от 100 000 лева и лек автомобил е 35-годишния Петър. Той е родом от Враца, но живее на Тенерифе. Работи като барман, но съжалява, че не е преследвал кариера във футбола. Хората го определят като палячо, но него го "боли фара". Казва, че „не можеш да се харесаш на всеки, баце, не си ракия“. 
Петър влиза в Big Brother с тайна мисия. Той ще бъде човекът на зрителите в къщата, или Агент Енигма. На сайта на предаването ще тече гласуване, като хората ще определят как да се държи и какво да прави Петър. В момента актуалният въпрос е дали той да саботира бюджета на съквартирантите. 
Другият представител на Северозапада е Георги Трифонов, на 22 години от Монтана. Той обаче също е емигрант и живее в Милано. Представя се като млад милионер с успешен бизнес. 
Младежът вече се радва на одобрението на зрителите. За да влезе в къщата на Big Brother, той спечели гласуване и пребори някои доста колоритни участници за мястото си като 16-и съквартирант. 
Какви ще ги надробят нашенците в новия сезон на риалитито – предстои да разберем. 
 
09.10.2024, 09:36 часа
5544 1
Коментари

бигмъдер

09.10.2024, 09:40 часа
20
14
Ама много малко са влезналите от северозапада.Че тука е пълно с такива отрепки.Даже от предавнето са можли да набавят цялата бройка барбар с резервите.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha