Северозападът превзема ефира! „Най-красивата циганка“ от Лом влезе в „Островът на 100-те гривни“ /снимки/

Северозападът превзема ефира! „Най-красивата циганка“ от Лом влезе в „Островът на 100-те гривни“ /снимки/ Пореден участник от Северозапада влезе в риалити формат през новия сезон, научи агенция BulNews. Ломчанка е една от претендентнките за наградата от 300 000 лева в премиерното предаване „Островът на 100-те гривни“, което започна вчера в ефира на bTV. 
Грозденка Владова е на 24 години. Тя израснала в крайдунавския град, но след това семейството ѝ се преместило в Италия, а в момента живее в Германия. 
Работи в бюро за залагания – 6 дни в седмицата по 9 часа, като понякога дава двойни смени. Събота и неделя пък разнася пица по домовете, за да помага на семейството си. 
Определя се като инфлуенсър и профилите ѝ в социалните мрежи имат хиляди последователи. Преди време стигнала до финала на конкурса „Miss From Germany”. 
Грозденка не крие своя ромски произход. Самата тя казва за себе си, че е „Най-красивата циганка, която сте виждали“. Тя сподели пред камерите, че ще разчита на това и на мъжкото внимание, което получава, за да стигне до финала. 
„Тук съм заради парите“, признава тя.
Предаването „Островът на 100-те гривни“ започна вчера. То е заснето на красив и безлюден остров край Филипините, където 30-те участници прекарали близо 2 месеца. Там те оцеляват както могат, като освен това се борят в различни игри. Всеки има на ръката си по 3 гривни на стойност 9 000 лева. Целта е да съберат колкото могат повече от гривните на останалите участници на острова, както и други специални, които влизат на по-късен етап в играта. Който загуби всичките си гривни напуска острова, а който има най-много стига до финал, където ще се бори за 300 000 лева. 
 
17.09.2024, 09:54 часа
9048 2
Коментари

Ламски,

17.09.2024, 14:57 часа
10
9
огледай се в огледалото и виж най вече дали ти се синеят венците! Не се знае твоето родословие през какви перипетии е преминало преди да се пръкнеш ти!

Ломския

17.09.2024, 11:40 часа
Красива ама за циганите.Едно време кви цигани имаше не можеш да го видиш като се стъмни.Сега се измешаха с българи,италианци и станаха по светъл тен.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha