„Умря, за да ме спаси“: Агресивни кучета разкъсаха померан в Монтана, стопанинът иска справедливост

„Умря, за да ме спаси“: Агресивни кучета разкъсаха померан в Монтана, стопанинът иска справедливост Агресивни кучета са разкъсали померан в Монтана, научи агенция BulNews. 
Случаят е от преди дни и за него разказа стопанинът на убития домашен любимец в социалната мрежа фейсбук. 
По думите му, на ул. „Черковна“ №12 в града има три агресивни „звяра“ порода кане корсо. Мъжът, който живее на същата улица, разказва, че е ставал свидетел как те а пускани да се разхождат свободно в района, без каишки или намордници. Според него животните са агресивни. 
На 11 юли, около 22 часа, излизайки от дома със своя померан Бъки, кучетата се нахвърлили и нахлули в неговия имот. 
„Спасих се по чудо, но кученцето ми го разкъсаха в краката ми“, разказва покрусения стопанин. „Той умря, за да спаси мен“, разказва още монтанчанина. 
По думите му, реакцията на стопаните на агресивните песове след случката била „Съжалявам, бате“. 
Мъжът обаче няма да остави нещата така и настоява за справедливост. Той вече е подал жалба за случката и се очаква в най-скоро време зоополицията да се заеме със случая. 
 
16.07.2024, 08:50 часа
7411 5
Коментари

Ваньо

16.07.2024, 14:16 часа
Тя тази 100кила естествено е изяла парите за кучетата мръзла

лекувайте се

16.07.2024, 14:03 часа
Често са хора страдащи от някакви дефицити , запълвайки "някаква" празнота хранейки бездомните животни и вредейки на околните, и тяхната не е лесна.

ммм

16.07.2024, 11:21 часа
38
37
Общините прибират парите за бездомни кучета и не ги разходват за тази цел фактически ги крадът а кучетата се множат. Радослава Готева Мездра

откачалки хранят бездомните

16.07.2024, 11:19 часа
Всички бездомни трябва да бъдат пребрени и умъртвени .Те са изхвърлени от такива извратени защитници на кучета, поставящи ги на пиедестал пред човека.Около блоковете започват да си отглеждат по цяла глутница хора мръднали по малко с главите.

Бал съм ги

16.07.2024, 09:33 часа
Ако съм на негово място само чакам канетата да излязят и ги избивам и трите. И после като дойде оня умреляк стопанина им и за него ще има "Еми сори, бате", а ако знае много ще му се случи случка и на него. Аман от смотани комплексари и лайнари.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha