Ето я половинката на богаташа Георги от "Биг Брадър" /снимки/

Ето я половинката на богаташа Георги от "Биг Брадър" /снимки/ Милионерът Георги Трифонов вече привлече вниманието не само с доброто си поведение в къщата на "Биг Брадър", но и с любовната си връзка.
Приятелката му, Анджела Леворато, е човекът, който заема специално място в сърцето му, а в социалните му мрежи има множество техни общи снимки.
Георги и Анджела са заедно от около поне две години и са успели да създадат стабилна връзка, въпреки че и двамата са много заети с различни ангажименти. Анджела се обучава в един от най-престижните университети по социални науки в света - Бокони в Милано, докато Георги се занимава с бизнес в Германия. Двойката често пътува и обикаля света, което допълнително укрепва тяхната връзка.
Георги, който е роден в Монтана, прекарва значителна част от детството си в чужбина. След като семейството му се премества в Милано и по-късно в Германия, той се завръща за кратко в Италия, където се среща с Анджела. Въпреки че около личния му живот в Къщата се пази дистанция, любовта му към Анджела е нещо, което зрителите забелязват чрез социалните му мрежи.
26.10.2024, 12:00 часа
389 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha