Разкриха причината за смъртта на мъжа, открит до контейнер във Велико Търново

Разкриха причината за смъртта на мъжа, открит до контейнер във Велико Търново Черепно-мозъчна травма с обилен кръвоизлив е причината за смъртта на 60-годишния мъж от ловешкото село Владиня, намерен мъртъв във Велико Търново, заяви пред БТА наблюдаващият прокурор по делото от Окръжната прокуратура в града.
Вчера около 4:00 ч. тялото му е забелязано от преминаващи граждани около контейнери до Музея на илюзиите в областния град. След подаден от тях сигнал, полицейски служители са извършили оглед на мястото и е започнато досъдебно производство.
Най-вероятната версия за смъртта на мъжа е, че той е влязъл в контейнера, който по-късно е бил вдигнат от сметосъбиращия камион. Може би това го е стреснало, той се е опитал да скочи и е паднал върху главата си, обясни наблюдаващият прокурор.
Първоначално образуваното дело е за умишлено убийство, тъй като човекът е намерен окървавен и с травма на главата, но ако бъдат установени други доказателства, ще се мисли по квалификацията, като може да бъде променена на причиняване на смърт по непредпазливост, посочи наблюдаващият прокурор.
22.10.2024, 15:36 часа
248 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha