Ако имах чук… Каруцар поломи колата на съселянин във Врачанско, карал прекалено бързо

Ако имах чук… Каруцар поломи колата на съселянин във Врачанско, карал прекалено бързо Мъж е хвърлил чук по движеща се кола във Врачанско, научи агенция BulNews. 
За случая алармира жител на село Лесура. По думите му, това е станало преди дни, на 18 октомври. Около 21.20 часа мъж от ромски произход на име Георги, който е от фамилията Дурови, прибирайки се заедно с коня си към вкъщи, преценява, че приближаващият към него автомобил на жител с инициали Г.Г от същото село се движи твърде бързо. Той решава да раздаде правосъдие, като хвърля чука, който държи, по автомобила на Г.Г. 
Благодарение на бързата реакция на шофьора щетите по автомобила не са толкова големи. Возилото е със счупена предна броня и повреди по спирачната система. 
Пред пристигналите на мястото на инцидента полицейски служители Георги е заявил, че се е почувствал застрашен от високата скорост и затова е хвърлил чука. 
Инцидента се случва непосредствено след остър завой на повече от 90⁰ на входа на селото откъм Галатин, където скоростта е невъзможно да бъде повече от 45-50 км./ч. 
„На мъжа просто не му харесва да минават коли, защото живее на самият главен път“, разказва още лесураченина.
22.10.2024, 10:45 часа
1041 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha