Драматична история! Жена спи в кучешка колиба до блок във Враца /снимка/

Драматична история! Жена спи в кучешка колиба до блок във Враца /снимка/ Жена спи в кучешка колиба до блок във Враца, научи агенция BulNews.
За драматичната история на врачанката става ясно от пост във фейсбук. Потресен от видяното е споделил снимка на бедстващата жена. На кадъра се вижда как тя лежи, свита в колиба под тераса на един от блоковете "Химик", под болницата, откъм ул. "Генерал Леонов".
Хора от квартала са направили къщичката, за да има къде да се скрият от лошото време бездомните кучета. Жената обаче я ползва за нейн дом, като под дъските успява да скрие само главата си, а за легло на мястото има стар и мръсен матрак.
Живущите в квартала споделят, че тя има проблеми с алкохола. Те разказват, че тя редовно е пияна и се държи неадекватно.
„Яко се напива, напикава се и оси*а“, казва мъж, който живее наблизо.
Други твърдят, че дори не я пускат да влиза в близкия магазин. Затова жената дава пари на други клиенти да ѝ купят пелин, но не просела.
Живущите в квартала споделят, че тя не е бездомна, но има нужда от лечение. Те се надяват отговорните институции да вземат мерки преди да дойде зимата и да се стигне до фатален край заради измръзване и мизерия.
15.10.2024, 08:50 часа
3804 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha