Агресия в час: Четирима набиха съученик заради настъпено яке

Агресия в час: Четирима набиха съученик заради настъпено яке Брутална агресия на петокласници в град Шивачево, Сливенско. Четири деца нападнаха и биха свой съученик по време на час по български език.
Инцидентът е станал на 4 октомври. До напрежение и бой се стигнало след като едно от децата неволно настъпило якето на свой съученик, съобщава bTV. Последвали удари между двете деца, а в разправията взели отношение още няколко момчета, разказва директорът на училището Динко Динев.
Битото дете е отведено в медицинския кабинет, а съучениците му – в директорския. Фелдшерът в училището обясни, че познава битото дете от първи клас и че то било много чувствително.
“То плачеше, беше много травмирано, каза, че много го боли главата. Около половин час стоя с мен. Отидохме да потърсим родителите му вкъщи, оказа се, че те не са там и отидохме до личния му лекар. Нямаше индикация да извикам спешна помощ“, обясни фелдшерът.
След проведена среща с родителите на децата, участвали в боя, директорът съобщи, че учениците ще бъдат наказани със забележка, а с целия клас ще работи психолог.
08.10.2024, 13:39 часа
200 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha