На калпавия любовник и пенисът му пречи

На калпавия любовник и пенисът му пречи Дори всичко друго във връзката да цъфти и да кипи, понякога сексът не само че куца, ами е направо ампутиран.
На вас ви харесва дългата предигра, а на него все му се ще да ви претупа. Вие си падате по дългите и нежни целувки, а той няма търпение да ви напълни устата с двулитрова бутилка слюнки и да ви остави да се давите от недостиг на въздух.
Мисълта ми е, че дори и на най-божествените виртуози в леглото ни се случва от време на време да се натъкнем на някоя засечка или да се сдобием с лош навик, който със сигурност понижава количеството на оргазмите ни.

Не премълчавайте
Повечето мъже са доста сигурни в качеството на секса, който предлагат. Убедени са, че 2-3 движения наляво, после надясно, нагоре и надолу са абсолютно достатъчни, за да се сгърчим от кеф. Да, ама не. Често не знаят не само къде се намира клиторът ни, ами и не са наясно, че това не е буца сол, която трябва да бъде изсмукана насилствено за 38 секунди. Когато пък решим да му го кажем, започваме да стъпваме на пръсти, щото, видиш ли, може да се обиди. Няма, ако намерим деликатен начин да го напътстваме следващия път, когато се опитва да проправи път на тялото ни към оргазма. Най-доброто предписание за здрава връзка е смелото общуване извън и в леглото.

Не бъдете скръндзи
Ако единствената ви мисъл е как само вие да свършите, то по-добре не лягайте върху чаршафите. Харесва ви да бъдете стимулирани с уста, но не сте фенове да отвърнете със същото на любимия. Не бъдете стиснати. Сексуалното удоволствие изисква баланс между егоизма и отдадеността към другия.

Не правете секс на автопилот
Готовииии, старт - целувка, пипане тук, пипане там, малко мисионерска, после на задна прашка...
Но ако правите с партньора си секс все едно е съчетание по художествена гимнастика – тренирано, тренирано, тренирано до най-малкия детайл, всеки път на една и съща музика, на един и същи оборот, то със сигурност много скоро ще включите и във волната си програма пакетче семки за вас и поредната серия на „Междузвездни войни" на таблета за него.
Мислим си, че с течение на времето вече няма какво да ни изненада в секса с дългогодишния ни любим, но винаги може да измислите нещо по-засукано. Телата и мозъците ни обичат да експериментират с нови играчки, а защо не и играчи в любовната пиеса.
И както повелява традицията, на сцена се излиза с подходящ диалог. Не е нужно да разказвате деня си един на друг, докато се опитвате да наместите плътта си на кулминационна вълна, но една-две изкусителни думи и пърхащ стон в подножието на корема със сигурност ще ви дадат да разберете колко пикантно сте овкусили кревата си.
13.10.2024, 11:00 часа
1002 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha