Леле, ще те скъсам - грешки при секс с нов партньор

Леле, ще те скъсам - грешки при секс с нов партньор Първият път с нов партньор може да е доста трудовашка работа.
И за кратко. Все нещо не ти е угодно, все не знаеш дали интимността, която предлагаш, помага или пречи, и дали уязвимостта, която клокочи у теб, няма да бъде неразбрана от другия. Дали от притеснение, дали от все още клатушкащо се напасване на телата, но понякога първият път е такова фиаско, че направо ти се иска да си го прескочил и така до осмия път поне. Какви грешки правим и как да ги избегнем, когато правим дебюта си в леглото с нов партньор.

Да го играете порнозвезда
Със сигурност искате още от начало да му вържете езика на черешка, да вкарате спалното бельо в пъпа му, да изсмучете сливиците му от страст, но дайте малко по-полека. Шансът да налучкате на 100 процента от първия път какво му харесва, е толкова нищожен, че по бихме ви повярвали, ако кажете, че Супермен ви ухажва. Затова ако ви влече по-перверзната игра в кревата, запазете я за по-далечни времена. Няма нужда още от първия път да му покажете скритата порно звезда в себе си и настървението си на жокей, пребивайки го с камшика. Първо заложете на механиката, а после ще дойде времето на виртуозността.

Да не използвате предпазни средства
Колкото и да харесвате миризмата и уханието на бебешка пудра по тялото му, не забравяйте за презервативите. Нито имате идея за сексуалните му навици, да не говорим, че никой не влиза в леглото със здравния си картон. Колкото и да твърди, че е „чистичък" и „че му няма нищо", не се доверявайте. Мъжете често са преносители, а ние сме нещастни ползватели на техните „дарове".

Да се правите на срамежливи на сутринта
Вие сте голямо момиче. Толкова голямо, че може да вземе решение дали му се прави секс. Няма нищо лошо, нито срамно в това да се покажеш пред любовника си гол. Място за свян не трябва да има. Припомнете си сладострастното огъване на тялото си предишната нощ. Тогава не бяхте толкова срамежливи, нали? Не се страхувайте да го целунете, да се пошегувате с него или да го прегърнете.

Забравяте да си тръгнете
Ако първото ви сексуално рандеву се е случило в неговата къща, а на вас много ви харесва да сте в негова компания и на сутринта, то не бъдете загоритенджера. След като сте си получили закуската в леглото, няма нужда да дочакате и вечерята в трапезарията му.

Не бъдете дърво
Секс с Пинокио не е най-възбуждащото нещо на света. Не лежете като дъска с отверстие. Влезте в играта. Издавайте звуци, движете тялото си. Сменяйте позициите, сменяйте местата в къщата. Правете всичко, което ви взривява.

Да мълчите като пукал
Не е яко да не знаеш какво изживява и какво си мисли другият. Да си в леглото с някого, който имитира амнезия, свързана с вокализирането на азбуката, изобщо не е секси. Освен това, ако нещо ви притеснява, по-добре да си го кажете, отколкото да си мълчите и да очаквате любовника си да се сети, че нещо не ви е угодно.

Да се срамувате от тялото си
Няма нищо по-невъзбуждащо от това една жена да се чувства неуверено в своята сексапилност. Мъжете обичат уверените жени. Онези, които гордо показват прелестта на телата си пред очите им. Така че вирнете бюст, изпъчете дупе и марш да го целувате. Самоувереността е голям афродизиак.
13.10.2024, 10:00 часа
966 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha