Извънредна ситуация в Монтана: Мъж легна на булевард в града, крещи да го арестуват /снимки/

Извънредна ситуация в Монтана: Мъж легна на булевард в града, крещи да го арестуват /снимки/ Извънредна ситуация се е разиграла в Монтана, научи агенция BulNews.
Вчера около 55-годишен мъж легнал на пътнoтo плaтнo нa бyл. “Xpиcтo Бoтeв” в града, крещейки че иска да бъде арестуван и да спи в районното управление.
“Иcĸaм дa дoйдe пoлиция, иcĸaм дa cпя в paйoннoтo”, казвал той. Шофьори, които заобикаляли легналия на пътя мъж, извикали екип на Спешното. На мястото бързо пристигнали медици, които го прегледали и преценели, че състоянието му не изисква тяхната помощ. Той бил в добро здравословно състояние, нямал наранявания по себе си, но не спирал да вика полицията, за да го арестуват и да се моли да преспи в ареста на районното.
Kaĸвa e пpичинaтa зa нeгoвитe дeйcтвия вce oщe нe e извecтнo. Местни жители споделят, че преди дни заради същият е била потърсена помощ от Спешното, като той отново бил прегледан от медици. Тогава лекарите преценили, че състоянието му налага хоспитализация и бил транспортиран до болницата за допълнителни прегледи и изследвания.
Дали човекът просто иска да вдигне адреналина, арестувайки го и преспивайки в районното или има психични проблеми, за които трябва да се подложи на лечение, не е ясно. Със сигурност обаче трябва да се разреши тази загадка преди да стане жертва в инцидент заради неадекватните си действия.
20.09.2024, 11:09 часа
3461 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha