Зрелищно! Кола се заби в камера на АМ „Хемус“, шофьорите ликуват /снимка/

Зрелищно! Кола се заби в камера на АМ „Хемус“, шофьорите ликуват /снимка/ Кола се заби в една от камерите, снимаща за превишена скорост на магистрала „Хемус“, научи агенция BulNews.
Пътният инцидент е станал преди около час. Шофьор с лек автомобил „Хонда“ се движил в посока столицата. Изведнъж, може би заради мрачното време и мокрия асфалт, малко след разклонението от Ботевград, се забил в камерата при бензиностанция „Лукойл“.
Към момента не става ясно дали водачът на колата е ранен, но от снимка, качена в една от фейсбук групите се вижда, че съоръжението е изкривено. Все още обаче няма информация дали камерата е повредена или въпреки че е „пострадала“ ще продължи да заснема джигитите, летящи с превишена скорост по магистралата.
Веднага, след като снимката бе качена в интернет, под поста започнаха да валят коментари на шофьори, които са радостни от опита на катастрофиралия водач да изтръгне камерата, но не и от това, че е катастрофирал, разбира се. Под фотоса масово хората пишат, че трябва всички заедно да съберат пари за ремонт на колата на човека, както и че той е героят на деня, тъй като това е добрина за всички шофьори.
„Толкова да те яд на тази камера, че да и се нахендриш отгоре ѝ? Бая снимки си събрал“, „Слушал е песента на Слави „Камикадзе“, Ехххх, жалко, не е паднала. Дано хората са добре“ и „Това ми изглежда като атентат“, са само част от коментарите на хората, които са доволни от състоянието на камерата в момента.
20.09.2024, 14:51 часа
2543 1
Коментари

Видински поп

20.09.2024, 17:17 часа
Така де подигравайте се на чуждото нещастие,да ви се връща.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha