Измама! „Кауфланд“ във Враца отново лъже с цените своите клиенти /доказателства/

Измама! „Кауфланд“ във Враца отново лъже с цените своите клиенти /доказателства/ Пореден клиент на хипермаркет „Кауфланд“ във Враца се оплака от измамната схема, с която веригата печели, научи агенция BulNews.
В редакцията ни постъпи сигнал от потребителка, която в неделя е отишла да напазарува заедно с мъжа си. Семейството взело от витрините филе „Елена“, на чийто етикет пишело, че теглото му е 0.228 г, а цената - 8.89 лв. Те минали на касата, след което останали неприятно изненадани.
Мъжът забелязал на касовата бележка, че филето е маркирано за повече пари от тези, посочени на етикета, но грамажът бил същият. На фискалния бон цената била 9.12 лв., вместо 8.89 лв. Измаменото семейство поискало обяснение от служителката на касата, която им обяснила, че най-вероятно е станала техническа грешка. Тогава мъжът и жената поискали да се видят с управителя, който така и не се появил, а вместо него дошъл друг служител от магазина, който опитал да замаже положението пред потърпевшите.
Вече редица пъти медията ни е писала за порочната практика, с която хипермаркети „Кауфланд“ печелят пари. Броят на разочарованите клиенти расте и е въпрос на време да се осъзнаят и да спрат да пазаруват от там.
17.09.2024, 08:50 часа
5177 1
Коментари

Един врачанец

17.09.2024, 11:47 часа
Когато правите по голяма сметка винаги проверявайте бележката.Имаше наскоро случай с връзка копър който струва 0.70ст. а го маркирали 69лв.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha