Каръци на годината! От пекарна „Ретро“ във Враца продадоха закуска с гаден бонус на журналист от BulNews /снимки/

Каръци на годината! От пекарна „Ретро“ във Враца продадоха закуска с гаден бонус на журналист от BulNews /снимки/ Пекарна „Ретро“ във Враца извади лош късмет, продавайки закуска с гаден бонус на журналист от агенция BulNews.
Случката е от вчера сутринта. Една от редакторките на медийния звяр в Северозапада решила да засити глада с тестена закуска от обекта на пекарната край познатия на врачани „Здравец“. Когато отхапала от нея открила неприятния бонус – парче хартия в колбаса.
Изглежда служителите на пекарна „Ретро“ продължават да поднасят бонусчета към своите тестени изделия, които обаче никак не са добре посрещнати от клиентите.
Припомняме, че това далеч не е първата издънка на пекарната. Няколко човека вече се оплакаха от различни находки в храната си – къде хлебарка, къде парче тел…

Гнусна находка! Клиент намери хлебарка в закуска от пекарна „Ретро“ във Враца /снимки/

Неприятна изненада! Мъж си купи закуска от пекарна „Ретро“ във Враца, намери в нея гаден бонус /снимки/

Крайно време е отговорните институции да извършат обстойни проверки в обектите на пекарна „Ретро“. Може би едва тогава собствениците ще затегнат контрола за хигиената в будките си, както и за начина на работа на своите служители.
 
30.08.2024, 08:40 часа
11561 1
Коментари

Язе

30.08.2024, 09:22 часа
В случая по-скоро е виновен производителя на кренвирша. Те от пекарната от къде да знаят, че вътре в него има хартия. Ама дет се вика - ял ли си кренвирш, ял си всичко.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha