Банкер хвърли жена си и сина си от 16-ия етаж в Москва

Банкер хвърли жена си и сина си от 16-ия етаж в Москва 39-годишен служител на руската Централна банка Александър Липатов хвърли жена си и малкия си син от прозорец на 16-ия етаж в блок в Москва.
Той е диагностициран със свръхдоза силно действащи вещества и засега остава в реанимация.
Според телеграм канала Baza в апартамента на Липатови са открити доказателства, показващи употребата на такива лекарства. По време на претърсването полицията откри полупразен блистер Феварин. Вероятно преди да извърши престъплението, Липатов е взел голяма доза хапчета.
В апартамента има и ясни следи от борба. Полицията дори намерила кичур скъсана коса. Иззети са и листове с ръкописни текстове. По-рано беше съобщено за някои странни бележки, чието значение е трудно да се разбере.
Мъжът, който хладнокръвно уби жена си и детето си, е роден в Славгород, Алтайски край, преместен в Барнаул, а след това в Москва. Там той работи като ръководител на един от отделите на Централната банка на Русия, но напусна работа през май. Участва в корпоративни състезания за волейболния отбор на Централната банка на Руската федерация. Заедно с отбора той стигна до полуфиналите на Спартакиадата на Банката на Русия.
Също така стана известно, че Липатов е публикувал публикация на уебсайт за реклами за продажба на двустаен апартамент в Барнаул за 3 милиона рубли. Той също така  се опита да продаде лаптоп за 49 хиляди рубли. За продажба бяха пуснати таблети, телефони и бизнес костюми.
Липатови бяха женени три години. Синът им се роди миналата година. Съседи описват семейството като спокойно и небудещо съмнения.
26.08.2024, 15:45 часа
888 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha