Отврат! „Кауфланд“ в Монтана продава на клиентите си развалено месо /гнусни снимки/

Отврат! „Кауфланд“ в Монтана продава на клиентите си развалено месо /гнусни снимки/ „Кауфланд“ в Монтана продава на потребителите си развалено месо, научи агенция BulNews. За поредната гнусна гледка от обект на голямата верига немски магазини сигнализира жена в една от монтанските групи във фейсбук.
Мариана Икова е качила няколко снимки на свинско месо, като от кадрите става ясно, че е то развалено, а от него излиза миризлива гадост с мазна консистенция.
Жената е написала към поста хората да не купуват месо от „Кауфланд“ в Монтана, тъй като самата тя е останала разочарована от това, което се предлага там на клиентите.
Без да е изненада за никого, веднага, след като бяха качени снимките, под тях започнаха да се изливат тонове коментари от потребители, които неведнъж и два пъти са оставали разочаровани от пазара си в хипермаркета в града на Огоста.
Медията ни неведнъж е писала за продуктите, които се предлагат в обектите на веригата, а сигнали от отвратени клиенти на магазина валят в редакцията ни най-редовно.
Вече е време ръководството на „Кауфланд“ да направи здрава проверка в обектите, особено в тези в Северозапада, тъй като се забелязва плашеща тенденция да се продават храни с изтекъл срок.
Сезираме и Агенцията по безопасност на храните, както и РЗИ да извършат необходимия контрол, за да спре продажбата на продукти, които могат да натровят някого.
08.08.2024, 08:50 часа
8283 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha