Грабливи птици над Балкана! Мародери обезкостиха колата на самоубиеца от Околчица /снимки/

Грабливи птици над Балкана! Мародери обезкостиха колата на самоубиеца от Околчица /снимки/ Колата на самоубиеца от Околчица е разпарчетосана от крадци, видя само репортер на агенция BulNews.
Докато Константин Бъчваров се бори за живота си в софийската болница „Пирогов“, мародери всеки ден нищят колата му като лего.
Припомняме, че на 16 юли 34-годишният софиянец скочи с лекия си автомобил „Ауди S7” от втората рампа на връх Околчица в опит да сложи край на живота си.
За случая тогава писа медията ни.

Ужасяващо! Мъж опита да се самоубие на връх Околчица, излетя с колата си от рампата

Няколко часа по-късно само BulNews съобщи кой е опиталият се да се самоубие.

Само в BulNews! Вижте кой е мъжът, опитал да се самоубие на връх Околчица /снимки/

Както вече писахме, според наши източници, Константин не могъл да преживее, че бившата му съпруга Аделина не иска да се върне обратно при него и взел решението да сложи край на живота си. В злощастния вторник мъжът се качил с колата си на връх Околчица, стъпил с нея на едната рампа за делтапланери и я засилил към пропастта.

Бившата съпруга на скочилия от Околчица Константин с емоционална изповед в социалните мрежи /снимки/

Екип на агенция BulNews успя да стигне до мястото, където се е озовала колата след зловещия полет. Пътеката, водеща до него, е много стръмна, а от обхода, който направихме личи, че първоначално лъскавото возило се е ударило в скала по-нагоре, от мястото на което е паднала впоследствие. Колата се забила в скалист терен, откъдето отскочила и паднала около 10 метра по-надолу. 
Разстоянието от рампата, до мястото на което се е спряла накрая колата, е около 50-60 метра. Това прави истинска загадка как служителите на Планинската спасителна служба и огнеборците са стигнали до там. Цяло чудо е, че мъжът е бил намерен от екипите, а изнасянето му до равна земя е геройство, тъй като районът е силно каменист, труднопроходим и пресечен отвсякъде.
Репортерите на медията ни останаха силно втрещени от вида на колата, която е огъната като консерва. Тя е изпотрошена отвсякъде, а човек, който не знае каква марка и модел е, няма как да разбере само от вида ѝ в момента. Наша проверка показа, че колата е нова и добре обезопасена, което е помогнало Константин да остане жив между излезлите еърбеци, докато е намерен от спасителите.
Вече повече от две седмици останките от „Ауди“-то седят на мястото, а наши източници твърдят, че всеки ден при него идват различни групи хора, които си отбират каквото си харесат от него, за да го продават. От колата вече липсват части от таблото, извадени са дори и седалките, които явно някой е приготвил да отнесе. В купето на автомобила са забравени и част от инструментите на крадците, които явно много са бързали да опоскат каквото могат, преди някой да отиде и да ги хване „пазарувайки си“.
Така докато един се бори за поредна глътка въздух, друг плячкосва и разграбва това, което е оставил той след себе си…
05.08.2024, 08:40 часа
7211 1
Коментари

Aa

05.08.2024, 08:45 часа
Бизона и тумбака Велизар в тик ток дори се похвалиха преди няколко дни. Късно пишете за тази новина.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha