Прокуратурата в Монтана подхвана случая с врачанина, опитал да убие бившата си във Вършец

Прокуратурата в Монтана подхвана случая с врачанина, опитал да убие бившата си във Вършец Под ръководството на Окръжна прокуратура – Монтана се водят действия по разследване по досъдебно производство за извършени престъпления по чл. 115, вр. чл. 18, ал. 1 и по чл. 131, ал. 1, т. 4, пр. 3, вр. чл. 130, ал. 1 от НК – опит за убийство и причиняване на телесни повреди.
В хода на разследването са събрани достатъчно доказателства за виновността на 43-годишния И.И.
На 31.07.2024 г. в дом на ул. „Липа“ във Вършец мъжът нанесъл прободни рани на Б.П., на 41 години, чрез използване на нож. Вследствие на извършения от него опит за умишлено убийство на пострадалата били причинени наранявания в лявата ключица и във врата.

Убийствена любов! Врачанин опита да заколи приятелката си, брат ѝ и бившия ѝ във Вършец

Освен това И.И. причинил телесни повреди и на намиращите се в къщата две лица – С.П., на 62 години, и П.П., на 36 години. С действията си извършителят им причинил увреждания в областта на врата, ухото, дясната мишница.
По делото са разпитани свидетели, в това число очевидци, извършен е оглед на местопроизшествието.
От направена справка е видно, че И.И. е многократно осъждан и криминално проявен.
С постановление на наблюдаващия прокурор извършителят на престъпните деяния е привлечен в качеството на обвиняем и по внесеното в съда искане спрямо него е взета мярка за неотклонение „задържане под стража“.
Разследването продължава под надзора на Окръжна прокуратура – Монтана.
05.08.2024, 15:06 часа
908 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha