Какво се случва във Видин? Бездомни кучета наядоха кола, общината е пас /снимки/

Какво се случва във Видин? Бездомни кучета наядоха кола, общината е пас /снимки/ Фрапираща случка във Видин! Бездомни кучета са наяли кола, а общината се скътава, научи агенция BulNews. 
Историята е отпреди няколко дни и за нея алармира потърпевшият шофьор – Момчил Найденов, в социалната мрежа фейсбук. Мъжът се оплаква, че на 25 юли бил спрял колата си в центъра на града, на синя зона, пред „Елби“, и отишъл по работа. Когато се върнал при автомобила, видял по него сериозни материални щети. Ламарината около калника била изкривена и наядена, като по нея и предния капак имало следи от лапи, нокти и зъби. 
Мъжът предполага, че пораженията са нанесени от бездомни кучета, които обикалят района. Най-вероятно над гумата на колата се е била скрила котка и животните се опитвали да стигнат до нея.
Найденов потърсил за съдействие община Видин, тъй като точно на мястото има камера за видеонаблюдение на местната управа. От там обаче му отговорили, че устройството не работи и няма какво да направят. 
Видинчани се учудват на странната случка, на агресията на животните и на острите им зъби. Някои коментират шеговито, че пораженията са дело на кучета от джурасик парк или на върколаци. Други обаче споделят, че също са били жертви на подобни набези от безпризорни четириноги в търсене на храна. 
При всички случаи това няма как да бъде доказано, заради неработещите камери на общината. Видинчани си спомнят гръмките обещания на кмета Цветан Ценков, че Видин ще бъде най-строго охраняемия град у нас. Те се питат защо са били инвестирани толкова пари, уж хората да се чувстват сигурни и спокойни, като накрая резултатът е нулев. 
А от местната управа е редно да се замислят и за популацията на бездомните кучета, които, след като са толкова гладни, че да наръфат ламарина, може следващия път да озвереят и срещу някой човек…
30.07.2024, 08:40 часа
1678 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha