Враца ми е Рим! Отвори магазин за дрехи втора употреба от Италия, всичко е по 10 лева, баце /снимки/

Враца ми е Рим! Отвори магазин за дрехи втора употреба от Италия, всичко е по 10 лева, баце /снимки/ Нов магазин за дрехи втора употреба, внос от Италия, отвори врати във Враца, видя агенция BulNews. 
Той се намира на ул. „Иванка Ботева“, срещу Административния съд. Официалното откриване се състоя тази сутрин, като за първите посетители има почерпка. 
В магазина клиентите могат да намерят дрехи на водещи световни марки, като преобладават тези италианско производство. Всички са внесени директно от страната на Ботуша и са с гаранция за качество и стил. Въпреки че са втора ръка, дрехите са като нови. 
Всичко в магазина е по 10 лева! На тази примамлива цена можете да откриете маркови дънки, официални рокли, стилни ризи, поли и какво ли още не! Има и специална мъжка секция, където господата също могат да се потопят в италианската мода. 
С подобни цени всеки врачанин може да се почувства като посетител на модната седмица в Рим и да дефилира по Пробива, като на моден подиум!
Собствениците на магазина са добре познати на жителите на града. Те вече са внесли Италия в домовете на хората с двата си магазина за наливни препарати – на площад „Руски“ и на новата улица в ж.к. "Дъбника", както и със склада си на едро в ОКС. 
Те гарантират, че продуктите им отново са със сигурно италианско качество и, разбира се, на ТОП цени. 
Магазинът за дрехи втора употреба от Италия ще работи всеки делничен ден от 9.30 до 13.30 ч. и от 15.30 до 19.30 часа, в събота - от 9 до 13 часа. 
Заповядайте! 
 
24.07.2024, 10:36 часа
9541 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha