"Бдин" започна подготовка за новия сезон /снимки/

"Бдин" започна подготовка за новия сезон /снимки/ Новият старши треньор на "Бдин" /Видин/ Анатоли Тонов изведе отбора на стадион "Георги Бенковски" за първа тренировка.
След продължителната суша, точно в часа на старта на подготовката над Видин падна кратък, но проливен дъжд, което бе прието от щаба на "Бдин" като добра поличба.
Видинчани ще се готвят за новия сезон на Северозападната Трета лига в домашни условия, договорени са и няколко контролни срещи - с "Тимок" /Зайчар/, "Локомотив" /Мездра/ и "Ком" /Берковица/. Търсят се съперници за още един или два приятелски мача.
"Десетина дни преди контролите ще работим без мачове. Да се надяваме всичко да е наред, момчетата да са здрави, да имаме успех и да работим за победи. Радостното за мен, а и за обществеността трябва да е радостно, че всички в отбора са местни момчета, което мисля, че е добре. Целите, които винаги са стояли пред мен, са всеки мач да играем за победа. Съгласих се много лесно да поема "Бдин", работи ми се. Шегуваме се, че докарах облаците и дъжда, дано да ни върви по вода!", заяви Анатоли Тонов.
Според футболния специалист най-сериозни конкуренти на бдинци през новия сезон ще са отборите на "Локомотив" /Мездра/, "Севлиево", "Левски 2007", "Янтра" /Полски Тръмбеш/:
"Сериозна конкуренция, ще бъде интересно и естествено - трудно. Ще работим конкретно според всеки противник за победа."
Жребият за новия сезон ще бъде теглен на 26 юли в Зоналния съвет на БФС във Велико Търново. Първенството на Северозападната Трета лига започва на 24 август.
19.07.2024, 09:54 часа
538 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha