Порно модел: Мърморенето на жените кара мъжете да изневеряват

Порно модел: Мърморенето на жените кара мъжете да изневеряват Според порно моделa и момиче за ескорт от Австралия, спала с повече от сто студенти, жените сами са виновни, че мъжете им изневеряват, пише Daily Star.
25-годишната Бони Блу стана известна, след като преспа със 122 студенти в мексикански курорт и след това тръгна на секс обиколка в Обединеното кралство.
Говорейки пред Daily Star, Блу каза, че е смятала, че мъжете са виновни за изневерите, но променила мнението си, след като започнала работа в секс индустрията.
„Всеки знае, че жените мърморят много. Но те не разбират, че мрънкането е непривлекателно. Това принуждава мъжете да търсят забавление навън“, каза австралийката.
Блу каза още, че с възрастта много жени стават по-мързеливи в леглото и предпочитат да участват в полов акт пасивно, което не устройва съпрузите им. "Всичкото това хленчене за неизмити тенджери ме кара да се навеждам над мивките им, когато не са вкъщи, а съм поръчана от мъжете им“, каза Блу.
По-рано тя обяви, че възнамерява да се върне във Великобритания през есента и да "прави разврат" със студенти. Моделът ще пристигне във Великобритания на 10 септември и ще остане там един месец.
22.07.2024, 11:00 часа
598 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha