Изневярата може да върне желанието за секс с официалния партньор

Изневярата може да върне желанието за секс с официалния партньор Британка изневери на съпруга си 2 пъти, след което направи неочаквано откритие.
Историята на скучаещата съпруга беше публикувана от Mirror.
Според жената проблемите в отношенията ѝ със съпруга ѝ започнали по време на почивка в Испания, която тя нарекла катастрофа. Двойката си лазела по нервите през цялото време, сексът бил лош, а вечерите минавали в тишина.
„Върнах се у дома, знаейки, че трябва да започна нещо ново и да започна да се наслаждавам на живота. Не бях готова да се разведа, но исках да си спомня тръпката да правя секс с някой нов“, спомня си тя.
След ваканцията жената се регистрирала в сайт за запознанства и започва да се среща с пет години по-млад от нея програмист. Резултатът я изненадал.
„Опитът с изневярата взриви сексуалното ми желание и скоро поисках отново да правя секс със съпруга си. Сексът е спойката, която държи браковете заедно, и ние осъзнахме, че трябва да се борим за семейството“, каза тя.
Британката отново направила забежка - този път с управителя на бар.
„Върнах цялото си самочувствие и това сякаш укрепи брака ми още повече. „Осъзнах, че все още имам бъдеще със съпруга си и ако всичко отново спре, няма да се поколебая да имам друга афера настрани, защото определено проработи последния път“, заключи жената.
03.09.2024, 10:00 часа
764 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha