Ефектът BulNews! БАБХ запечата „Т-маркет“ във Враца

Ефектът BulNews! БАБХ запечата „Т-маркет“ във Враца Магазин Т-маркет във Враца е затворен, научи ексклузивно агенция BulNews. Това стана след разкрития на медията ни за некачествени и неправилно съхранени храни в обекта в града. 
Припомняме, че преди седмица в редакцията бе получен сигнал за пилешки воденички, продавани по начин, неотговарящ на стандартите за хигиена и качество. Тарелката с дреболиите бе намерена от клиент във фризер в магазина, без фолио или каквато и да било друга опаковка. 

Гнусотия в тарелка! Вижте как „Т-маркет“ във Враца продава карантии /снимки/

След сигнала в магазина пристигнали инспектори от Областната дирекция по безопасност на храните в града. Направена е проверка, при която са взети административни мерки за констатираните нарушения. 
Преди дни още по-гнусна находка втрещи жителите на града. Жена си закупила пилешки бутчета, в които имало червеи и мухи!

Отврат! Червеи и мухи излизат от месото в долнопробния "Т-маркет" /гнусни снимки/

В обекта отново пристигнали експерти, като този път нарушението било толкова фрапиращо, че служителите на БАБХ директно запечатали обекта. 
Днес магазинът осъмна с ленти, на които пише, че временно няма да работи. Вратите му ще останат затворени, докато изпълнят предписанията, дадени от инспекторите от агенцията. 
Това е първият известен случай у нас, в който се затваря магазин от голяма хранителна верига! До крайната мярка се стигна, благодарение на активната гражданска позиция на врачани, общественият отзвук след публикациите в BulNews и бързата реакция на контролните органи. 
12.07.2024, 10:42 часа
32034 4
Коментари

Алонсо

13.07.2024, 15:30 часа
Мноо гъцканица уш го разшириха и то пак си е теснотия

Е

12.07.2024, 15:12 часа
Закривайте го тоя кенеф. Освен клошари и пенсионери друг там не влиза. Тъкмо ще се разкарат просяците и мангалите от района и ще стане по-чисто.

анонимен

12.07.2024, 14:37 часа
Съсипаха магазина. Пълна липса на хигиена. От високо качество храната вече е с качество 0.

И тук..........

12.07.2024, 12:41 часа
БАБХ да дойдат и в Козлодуй! И тук е абсолютна смрад и си е за затваряне отвсякъде!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha