Ексклузивно в BulNews! Прокуратурата с първа официална информация за смъртта на Мирослав от Монтана

Ексклузивно в BulNews! Прокуратурата с първа официална информация за смъртта на Мирослав от Монтана Окръжна прокуратура – Монтана излезе с официална информация за разследването на смъртта на Мирослав Александров, научи ексклузивно агенция BulNews.

Трагедия! Пребиха до смърт млад мъж в Монтана, вижте кой е той /снимки/

Разследването е още в начална фаза, тъй като преписка от полицията е получена вчера в прокуратурата. Днес вече е образувано досъдебно производство по чл. 115 /за разследване на убийство/. Наказанието по този член е лишаване от свобода от 10 до 20 години.
„До момента по случая има много противоречива информация, тепърва ще се търсят още свидетели. Има хора, които са го посещавали в болницата преди да почине, те ще бъдат намерени и разпитани“, каза прокурор Олег Димитров пред репортер на медията ни.
"В лечебното заведение Мирослав е отричал да е бил жертва на побой", допълни Димитров.
Към момента все още не е изготвена съдебномедицинска експертиза за причините за смъртта, очаква се идните дни тя да е готова.
„Срокът определен за разследване е 2 месеца, но ако той се окаже недостатъчен, ще бъде удължен“, каза Олег Димитров.
11.07.2024, 13:12 часа
9820 2
Коментари

☠️✋AHГEЛ ДEMИPEB KЪHEB☠️

12.07.2024, 00:31 часа
☞☠️⚡♦️☮️Oтряд за нaкaзателни пoръчки на мaфиятa - бългaрcкaта ПPOKYPATYPA❗❗❗⚡♦️

❌✋Гepгaнa❌ ☣️Гpънчapoвa☣️ ☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️

12.07.2024, 00:27 часа
☠️☣️❌БOП - Бaнда Oрганизирани Преcтъпници занимаваща се с отвличaне, изнудване и убийcтва, рекет и сплашване, контрол на пазара на дрoга и прoститутки посредством изграждане на мрежа от дилъри и cводници, трaфик на нaркотици и трупни дoнори❌☣️❗
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha