Отврат! Червеи и мухи излизат от месото в долнопробния "Т-маркет" /гнусни снимки/

Отврат! Червеи и мухи излизат от месото в долнопробния "Т-маркет" /гнусни снимки/ Ситуацията във врачанския Т-маркет продължава да бъде все така мизерна, научи агенция BulNews.
Поредна разочарована гражданка е качила снимки на гнусно месо, закупено от хипермаркета. Галя Илиева е направила кадри на отвратителната покупка и ги е качила в групата „Враца - кажи на кмет и община“. На фотосите се вижда, че от пилешкото месо, което тя е купила от магазина в Комплекса, излизат червеи и мухи.
От етикета на плика става ясно, че маринованите бутчета са закупени вчера и трябва да бъдат употребени преди 10 юли /днес/. Жената е извадила месото още същия ден, за да бъде изядено, ала се натъкнала на гнусни бонуси, които са прит от долнопробния обект.
След като бе качен, под поста започнаха да се изливат коментари на килограм и всички до един са от хора, останали неведнъж разочаровани от покупки от магазина, от неговото състояние и вид, както и от отношението на неприветливия персонал.
„Потресена съм. Нямам думи. Отвратителна работа. Този магазин е за затваряне. Въпросът е в това какво продавате, как го продавате и как го съхранявате? Защо няма контрол на тези неща?? Червеи и мухи! Кой носи отговорност? Засрамете се! Наистина сте най-долнопробният магазин!“, пише потресената жена, споделяйки снимките с останалите си съграждани, за да знаят от къде да не пазаруват повече.
Сезираме БАБХ и РЗИ-Враца да обърнат специално внимание на магазин „Т-маркет“ и да бъдат извършени най-обстойни проверки на обекта! Необходимо е персоналът и управата му час по-скоро да започнат да поддържат магазина и продуктите в него чисти и пресни, в противен случай е по-добре той да бъде затворен!
10.07.2024, 10:27 часа
12834 7
Коментари

Хахахахахаха

10.07.2024, 12:45 часа
Всеки с поне средна интелигентност много добре знае, че от магазина не трябва да се купува НИЩО МАРИНОВАНО!!! Не само в Т Маркет, а във всички вериги маринованите продукти са такива с изтекъл или изтичащ срок на годност. Затова са мариновани и евтини

Богдан

10.07.2024, 12:29 часа
И във Варна е същата работа, яко мизерия вътре в магазина, персонала е отврат. Но понеже държат ниски цени и хората ходят там. Интересно кой е собственика на тая верига че така неглижира нещата....

Койчо

10.07.2024, 12:26 часа
Положението с хигиената в този магазин е трагично. Никога не е зареден, вечно чакаш, хора не им достигат, половината неща от брошурата ги няма. Рядко влизам там и хич не съжалявам. Смрад, мизерия и селяния вътре и наоколо. Да го закриват направо!

наглеци

10.07.2024, 12:11 часа
Веригата Тмаркет е въвела плащане на опаковъчните торбички. Представяте ли си - плащате амбалажа, който е включен предварително в цената на продукта. Наглеци!

не пазарувайте там

10.07.2024, 12:07 часа
Това е най-гадната и отвратителна верига магазини. Грубо държане с клиентите и най-некачествените стоки. Не пазарувайте там! Дано фалират!

пълен бойкот на веригата

10.07.2024, 12:03 часа
В Козлодуй положението е същото. Персонала се държи грубо и арогантно с клиентите. Винаги, повтарям винаги има разминаване в цените на щанда и на касата и то е в ущърб на клиента. на всичкото отгоре веригата е въвела плащане на опаковъчните пликчета.

Ломския

10.07.2024, 10:47 часа
И в ЛОМ е също положението в тъпия маркет,с цигани продавачи с ужасно държание с клиентите.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha