Гръм в рая! Внезапно уволниха шефа на РЗИ-Враца Орлин Димитров

Гръм в рая! Внезапно уволниха шефа на РЗИ-Враца Орлин Димитров Уволниха внезапно директора на Регионалната здравна инспекция във Враца Орлин Димитров, научи първо BulNews.
Според информацията, с която медията ни разполага, началникът на здравната институция е получил заповедта за освобождаването си около обяд днес, която е подписана лично от служебния министър на здравеопазването Галя Кондева.
Към момента не са ясни мотивите за освобождаването на Орлин Димитров.
В града се шушука, че той се готви да седне на шефския стол в новостроящата се болница "Сърце и мозък".
Припомняме, че Орлин Димитров бе назначен на ръководния пост през юни 2021 г. 
На мястото му сега ще седне Чавдар Манов, който досега бе директор на дирекция „Надзор на заразните болести“. Манов има опит на шефката позиция, тъй като преди години бе директор на здравната институция, но внезапно подаде оставка и се оттегли от управлението.
27.06.2024, 14:42 часа
6532 3
Коментари

Врачанин

28.06.2024, 10:59 часа
До кога тези изпитани партийни кадри ще се менкат на тази отговорна длъжност? Какъв критерии се прилага - алкохолна поносимост ли ? Да очакваме ли отново вечната директорка Кети да се върне?? Каквато държавата, такива и ведомствата и на местно ниво

Буши

27.06.2024, 18:47 часа
Добре дошъл в клуба, чичо Орлине!

До Манов

27.06.2024, 14:53 часа
Чавдарчо, вземи се научи да паркираш тези коли, и по-точно как и къде ги паркираш. Това че те гласят за шеф не ти дава право да паркираш като арабин в пустинята. Не чистачки, гумите ще ти срежа следващия път, като паркираш там дето не ти е работното!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha