Време за разплата! Бастисаха врачанина Емил Петров, брат на Пепи Еврото

Време за разплата! Бастисаха врачанина Емил Петров, брат на Пепи Еврото Освободиха като зам.-шеф на Апелативна прокуратура-София братът на Пепи Еврото - Емил Петров , съобщава сайтът lex.bg. 
Предложението за освобождаването на врачанина е направено от и.ф. ръководителя на АП-София Емилия Русинова, която иначе също е зам.-шеф на тази прокуратура.
Прокурорската колегия на 26 юни единодушно го подкрепи като на заседанието стана ясно единствено, че Петров е изпратил становище по повод предложението, в което изразява несъгласие с него. Той беше преназначен за редови прокурор в АП-София.
Предложението на Емилия Русинова е във връзка със сформирането на нов ръководен екип и предстоящи мерки за подобряване на работата на АП-София.
Емил Петров беше назначен за заместник на апелативния прокурор на столицата през февруари 2020 г. Преди това две години беше заместник градски прокурор.
В родния си град Враца Емил Петров е известен като изключителен мръсник, който е способен да образува досъдебно производство дори срещу своите родители, стига от това да има келепир.
Преди седмица брат му Петьо Петров беше задочно изпратен на съд за документа измама в особено големи размери, представляваща особено тежък случай. Обвинението е свързано със случая „Осемте джуджета“.
По казуса „Осемте джуджета“ има още няколко дела, а Петьо Петров е в неизвестност от над година.
27.06.2024, 10:54 часа
5426 3
Коментари

Колега

27.06.2024, 22:45 часа
Нямате представа колко е долен този чичак!

Запознат

27.06.2024, 21:35 часа
Мерзавец!

Гешо ,

27.06.2024, 14:55 часа
да е жива и здрава Снежана Торбова бивш районен прокурор Враца сега също зам.шеф на апелативна прокуратура София!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha