Бруталната саморазправа на роми с шофьор на автобус: Носели боксове и ножове, щели да го убият

Бруталната саморазправа на роми с шофьор на автобус: Носели боксове и ножове, щели да го убият Нападателите са били с боксове, с ножове, били са много, можеха да убият шофьора ни.Това каза в ефира на bTV управителката на туроператорска фирма Елица Михайлова за случая на побой над шофьор на туристически автобус от голяма група роми на 22 юни, за който се разбра вчера.
Кадри, разпространени от сайта Travel News, показват част от ситуацията, разиграла се край Луковит. Според разказ на хора от автобуса, кола се блъска в задната част на автобуса. Следва напрегната размяна на реплики между шофьорите. Освен хората от колата, която участва в инцидента, на място идват още няколко автомобила.
Хората, които слизат от тях, се включат в скандала, който прераства в насилие над шофьора на автобуса.
Не съм участник в тази екскурзия, но получавах през цялото време информация от туристите и от моя екскурзоводка. Разказваха ужасни неща, каза още Елица Михайлова.
По думите ѝ екскурзоводката също е получила няколко удара и има синини в областта на корема.
Шофьорът е със счупена челюст, цепната главата и счупено ребро. Все още е в болница, уточни управителката на туроператорска фирма.
Относно удара между колата и автобуса тя знае, че черният автомобил, който се е движил с висока скорост, не е успял да вземе ляв завой и се е ударил в автобус.
От МВР съобщават, че в РУ на МВР в Луковит е задържан 36-годишен мъж от с. Карлуково. Смята се, че той е нанесъл ударите, причинявайки средна телесна повреда на 51-годишния шофьор на автобуса. Установен е и друг участник в спречкването – мъж на 20 години. Той обаче все още се издирва.
26.06.2024, 14:27 часа
435 1
Коментари

CBИHOPEЗ от Кирчанa

27.06.2024, 06:50 часа
YБИЙ ГHYCEH МАHГАЛ-CBOДHИK – cпacи чoвeшkи живoт, И3KOЛИ koпeлeтaтa нa ГHYCEH МАHГАЛ-CBOДHИK - CПACИ ДEЦATA нa Maйka Бългapия!!!:=> rb.gy/78b9eu
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha