Винарска изба ”ШаТони” грабна 3 награди на престижния конкурс Balkans International Wine Competition

Винарска изба ”ШаТони” грабна 3 награди на престижния конкурс Balkans International Wine Competition За 13-та поредна година се проведе престижнияt Balkans International Wine Competition, който е най-доброто доказателство за това колко динамична е винената сцена на Балканите и колко високо е всъщност качеството на вината от региона. На конкурсa бяха дегустирани най-добрите вина от региона на Балканите, които бяха оценени от експертна комисия от сомелиери и винени експерти. 
За първи път винарска изба ”ШаТони” представи свои вина на престижния конкурс, като с радост споделиха, че и трите проби вина са наградени с отличия. Вината, които завоюваха два златни медала, са "Розе Каберне Фран 2023" и "Врачански мискет 2023", а "Тамянка 2023" е наградена с бронзов медал. 
Собственикът – Тони Йорданов сподели пред нас, че това е още едно признание за високото качество на вината и благодари на главния технолог на избата Лало Гешев и помощник технолога Тихомир Тодоров, за всеотдайния труд и грижа за вината. А екипът на винарска изба”Шатони” казват наздраве и обещават да вървят смело напред и нагоре. 
24.06.2024, 10:18 часа
2259 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha