Вижте новия победител в конкурса за най-неграмотно паркиране във Враца /снимки/

Вижте новия победител в конкурса за най-неграмотно паркиране във Враца /снимки/ Агенция BulNews от години разобличава наглите шофьори във Враца, а и в целия Северопзапад. Конкурсът ни за най-неграмотно паркиране е изключително оспорван и претендентите за титлата са много. 
Последният случай обаче е един от най-фрапиращите в дългогодишната ни практика. Шофьор не просто е спрял като арабин в пустиня и е заел две места на паркинг, но и местата са за инвалиди!
Случката е от пред хипермаркет „Кауфланд“ във Враца. Водачът на лек автомобил „Ауди“ А4 с рег. номер ВР 9311 СК втрещил многобройните клиенти на магазина в сряда. Той зарязал колата си напряко, на две места, предназначени за инвалиди. 
Очевидец на наглата постъпка заснел колата и я качил за назидание на собственика в социалната мрежа. От кадрите е видно, че места на паркинга има, но въпреки това шофьорът решил да спре по този начин. 
Това му действие категорично го отвежда на лидерска позиция в конкурса на медията ни. Водачът има отлични шансове да спечели голямата награда, а именно – посещение от служители на КАТ. 
 
21.06.2024, 08:40 часа
3535 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha