Враца празнува! Изхвърлиха Надя Донкинска от областната управа, вижте кой я смени /снимки/

Враца празнува! Изхвърлиха Надя Донкинска от областната управа, вижте кой я смени /снимки/ Корпулентната Надя Донкинска вече не е областен управител на Враца, научи агенция BulNews.
На днешното си редовно заседание Министерски съвет взе решение да освободи няколко областни управители, сред които беше и провалената бивша банкерка.
Това може би е една от малкото административни рокади във Враца, които се посрещат с облекчение и празнично настроение от обществото.
Уволнението на Надя Донкинска се посреща с нескрита радост и от самите служители в областната администрация, които бяха на ръба да вдигнат бунт срещу некомпетентното ѝ управление.
В историята на тази институция изминалите 12 месеца от нейното управление ще останат като дъното в нивото на личните качества на заемалия поста областен управител. Още при първите слухове, че има вероятност Донкинска да стане губернатор на Враца, агенция BulNews пророчески написа, че работещите там ще започнат скоро да ходят често на църква и да се молят. И това се случи.
Още от първите си дни начело на администрацията тя започна със странните любовни пътувания, загадъчни назначения на близки до сърцето ѝ хора, съмнителни ремонти и тайни срещи с родителите на фактори в ПП. През изминалите 12 месеца медията ни единствена брулеше нейните аматьорски изпълнения, докато колегите от „Храма на обречените“ предпочетоха редовно да овлажняват с език някои заоблени части от нейното натежало туловище.
Статиите, в които сме посочили част от нейните действия с мирис на корупция, са толкова много, че прокуратурата има работа по тях поне до края на годината. Независими юристи, с които провеждахме консултации по повод решенията на Надя Донкинска, са категорични, че в много от описаните от нас случаи има състав на престъпление. Обществото очаква такова управление като на провалената банкерка да бъде преследвано от Закона, за да има спирачка пред апетитите на останалите държавни чиновници.
На днешното си заседание правителството реши следващият областен управител на Враца да е Николай Николов. Доскоро той беше заместник на Надя Донкинска и полагаше сериозни усилия, в рамките на своите правомощия, да намали щетите от нейното дерибействане. След назначаването му на възловата позиция, младият експерт ще трябва да предприеме мигновени действия за разчистването на Авгиевите обори и да възстанови нормалния ритъм на работа в администрацията.
А провалената Надя Донкинска вече е там, откъдето дойде в кабината на областен управител. На улицата…
03.07.2024, 18:35 часа
10867 6
Коментари

янко витанов

04.07.2024, 17:47 часа
ей да едете пичката на надка връщат се герберите ще ви еба майката парашутистка рак да ви попари

Шофьора от Арбанаси

03.07.2024, 22:35 часа
Тоя циганин ли ще требва да воза сега?

Корпулентната Донкинска

03.07.2024, 22:33 часа
Нищо не е приключило, магаретар!

Буши

03.07.2024, 22:30 часа
Чичо Пенка, казвай бързо кво ще сакаш, че съм за малко на тоя пост

Пичи

03.07.2024, 22:29 часа
За новия областен да друснем едно хорце!

Пенката

03.07.2024, 22:28 часа
Парцелета ще има за всички от сърце
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha