От последните минути! „Мерцедес“ се заби в стълб във Враца, полицията затвори улицата /снимки/

От последните минути! „Мерцедес“ се заби в стълб във Враца, полицията затвори улицата /снимки/ Лек автомобил „Мерцедес“ се е забил в стълб на ул. „Странджата“ във Враца, видя първо репортер на агенция BulNews.
Тежкият пътен инцидент е станал преди минути в участъка между блок 26 на жк „Дъбника“ и кръстовището с Оряховско шосе. И двамата участника в катастрофата са с врачанска регистрация.
По неофициална информация леката кола изпреварвала джип „Нисан“, когато японската машина внезапно тръгнала вляво на движението си, за да заобиколи паркирани отпред автомобили.
Последвал удар в „Мерцедес“-а, който се забил в стълб на „Тролейбусен транспорт“ вляво на движението му. В следствие на това колата е със сериозни материални щети. На този етап се знае, че тя е била шофирана от млад мъж, който возел две момичета. След удара пристигналата линейка закарала и тримата в Спешното, тъй като имали различни оплаквания.
Още на място стана ясно, че немското возило е собственост на бащата на водача.
Джипът пък е бил шофиран от около 40-годишен мъж, който се е отървал само с уплах.
В момента улицата е затворена от полицията и трафикът се насочва през уличките в жилищния комплекс.
На този етап няма информация дали шофьорите са употребили алкохол или други упойващи вещества.
23.10.2024, 20:23 часа
11340 2
Коментари

иван

24.10.2024, 07:24 часа
7
4
и пред т маркета пак е палмо и пред баничарниците и на инвалидните дето спират циганите и дигат капака на колата че немат лев за паркинг абе на всеки шофиор по катаджия и се оправим ,или да слагат знаци забранено паркиране защото няма

Исмаил

23.10.2024, 22:20 часа
Там пред този селски сервиз се очакваше да се случи това!!! Къде е КАТ да вземе отношение за паркираните и от двете страни пред сервиза коли???
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha