Юлия Навалная иска да е следващия президент на Русия

Юлия Навалная иска да е следващия президент на Русия Вдовицата на Алексей Навални иска да е следващия президент на Русия, обяви самата тя пред BBC.
"Когато настъпи подходящият момент, ще участвам в изборите... като кандидат“, заяви Юлия Навалная пред британската обществена медия.
„Моят политически опонент е Владимир Путин. И ще направя всичко, за да падне режимът му възможно най-скоро”, зарече се Навалная.
Вдовицата на руския опозиционер е наясно, че е изправена пред арест, ако се върне у дома, докато президентът Путин все още е на власт. Администрацията му я вече я обвини в участие в екстремизъм. 
Но Юлия очаква с нетърпение деня, който смята, че неизбежно ще дойде, когато ерата Путин свърши и Русия отново се отвори. Също като съпруга си, тя вярва, че ще има шанс за провеждане на свободни и честни избори. Когато това се случи, тя казва, че ще бъде там.
21.10.2024, 12:54 часа
232 2
Коментари

до насраният нацист- путлерист отдолу

21.10.2024, 14:37 часа
Бегай в кенефа да ядеш, наакан фашага!

edin

21.10.2024, 13:41 часа
5
7
OOOOOFF pa taia, Kuco i sakato vse da e v politikata stava ili ne stava vseki moe da se probva, Haide holan do sega kade beshe ....Aman ot ambicirani djofri!!!!!!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha