Отврат! Жена намери найлон в закуска от „Богат-Беден“ в Монтана /снимки/

Отврат! Жена намери найлон в закуска от „Богат-Беден“ в Монтана /снимки/ Жена е намерила найлон в закуска, купена от „Богат-Беден“ в Монтана, научи агенция BulNews.
Погнусената клиентка изпрати снимки на отвратителната находка в редакцията на медията ни.
Монтанчанката е купила тестеното изделие в понеделник от обекта в Живовския квартал в града. Жената сподели, че първо открила косъм, но решила, че е неин и продължила да яде от закуската, докато не отхапала и пластмасовата опаковка. Тя сподели, че найлонът е бил останал от топено сирене.
Закуските, които продават във въпросния обект, ги приготвят в един от другите им магазини, който е по-голям и след това ги разнасят и в останалите по кварталите.
Потърпевшата клиентка сподели, че често е купувала и продукти с изтекъл срок на годност от веригата "Богат-беден".
В близост до магазина има и училище, а децата от него често си купуват храна от този обект. Немарливото отношение към приготвянето на закуските може да се окаже сериозен проблем, ако някое дете не обърне внимание какво поглъща.
Припомняме, че това не е първият гаф на собствениците на веригата магазини „Богат-Беден“. Вече няколко пъти в редакцията ни получаваме сигнали от потърпевши клиенти.

Отвратително! Мъж си купи закуска с бонус, вижте какъв /снимки/

Жена изрева от магазин в Монтана: Купих килограм шкембе от „Богат-Беден“, като го размръзнах останаха 345 гр /снимки/

Монтанчани са категорични, че е крайно време Агенция по безопасност на храните да затегне контрола в обектите, които предлагат храна.
 
19.10.2024, 08:50 часа
970 1
Коментари

johan

19.10.2024, 09:14 часа
12
8
няма да го затегнат техни хора са, за съжаление ще си правят каквото си искат.. бягай в кауфланд по добре
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha