Ексклузивно в BulNews! Известен лекар нападна съседка във Враца /снимки/

Ексклузивно в BulNews! Известен лекар нападна съседка във Враца /снимки/ Известен лекар от Враца е нападнал и набил с пръчка своя съседка, научи агенция BulNews. 
За скандалната случка разказа потърпевшата Валентина Георгиева пред медията ни. По думите ѝ, тя е пострадала от лютия нрав на съседа си – местен гинеколог с инициали Л.К. 
Двамата живеят в съседство в центъра на Враца и имат дългогодишен конфликт. Те не си говорят от десетилетия, но помежду им често избухват скандали. Повод за раздорите са котките, за които се грижи Георгиева в двора си. По думите ѝ, животните често си патят от доктора. Той ги плаши и гони, а според нея дори е убивал в миналото пухкавите ѝ любимци.
Жената от своя страна също се оплаква, че често става жертва на вербална агресия от страна на медика. Тя разказва, че всеки път когато я види на терасата или в двора, сипе обиди и заплахи срещу нея. 
Преди време той стрелял по котките в двора с пистолет, като една от сачмите улучила Георгиева, допълва тя. По думите ѝ, има и пушка. Тогава жената не подала сигнал в полицията. 
Миналата седмица ситуацията обаче ескалирала. Между Георгиева и Л.К. отново избухнал скандал по повод котките. Тогава лекарят грабнал пръчка и с нея започнал да налага през оградата съседката си. 
До този момент, въпреки подаваните в полицията сигнали, до реални последствия за медика не се стигнало, тъй като нямало физическо насилие, а само вербално. Този път обаче жената е с травми, които е освидетелствала от съдебен лекар. 
Дали междусъседската война ще прерасне в съдебна сага – предстои да разберем. 
16.10.2024, 08:50 часа
8442 4
Коментари

ицо

16.10.2024, 10:32 часа
22
13
Трябва задължителен закон за тези котки като при собствениците на кучета не може аз да плаща м такса за куче а някаква ми гледа 10 котки имам една съседка която храни 10 котки но казва че не са нейни а покрай тях трябва да минаваш с противогаз !!!

sss

16.10.2024, 09:46 часа
NIAKOI - грамотен човек си ти ! Обиколил си целият свят ! Във Виетнам ходи ли ? Необезпаразитените пухкави любимци не се развъждат от БОГА ,а от олигофрени !

16.10.2024, 09:25 часа
Понятието "грижа" в съответното законодателство не включва само хранене, което най-вероятно прави госпожата за своите "пухкави любимци". Посещението на чужд имот без разрешението на собственика не е приемливо. Явно "грижите" не са достатъчни.

niakoi

16.10.2024, 09:23 часа
Samo algarite mraziat kotkite..moje i i kuchetata, Hodil sam po sveta i sam ostanal ocharovan ot otnoshenieto na horata v niako datjavi prosto da se umili chovek ....a nie shte se isiem a edni nevinni jivotinI dadeni ot BOGA!!!!!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha