Камен Балбузанов-Куката е пуснат тайно от затвора, разхожда се свободно из Плевен

Камен Балбузанов-Куката е пуснат тайно от затвора, разхожда се свободно из Плевен Камен Балбузанов-Куката е бил освободен тихомълком от затвора и вече е на свобода, съобщи медия, като се позова на свои източници. 
Въпреки че бе осъден на 4 години лишаване от свобода, плевенският гангстер е бил пуснат още на 2 октомври. 
В момента той се разхожда свободно из града, а миналия уикенд е забелязан в популярно заведение в центъра на София.
Оказва се, че той е бил за решеките само 42 дни. Според съда, по-голямата част от присъдата си Камен Куката е излежал в ареста. Тя се стопява допълнително поради това, че в пандиза е работил. 
В средата на август стана ясно, че подобно на Брендо, Балбузанов се е предал сам в затвора в Плевен, след като бе издирван от април заради присъда на Върховния касационен съд. Тя е за банда за рекет, побои, изнудвания и други. 
Припомняме, че в края на април 2017 г. Куката бе арестуван като лидер на банда за рекет, принуда и палежи, действала в Плевен. Разследващите тогава твърдяха, че сред жертвите било семейството на изчезналия безследно през 2015 г. бизнесмен Йоско Исаев, един от собствениците на "Плевенски хляб".
От семейството потърсили Куката и хората му, за да помогнат в разрешаване на случая. Рекетът започнал след усложняване на отношенията между тях. Според прокуратурата, Куката, който е биве гадже на плеймейтката Златка Райкова, е стоял 4 години в ареста, а делото било висящо във ВКС. Осъден е за изнудване на бизнесмен, който имал надуваем атракцион в един от плевенските паркове.
12.10.2024, 15:35 часа
6969 4
Коментари

До Цомпчо

12.10.2024, 22:25 часа
Хората не гласуват за тях Просто гласовете им се правят на невалидни и пак остава купения и проврян вот

Цомпчо

12.10.2024, 21:26 часа
Хора осъзнайте се малко и не гласувайте за ГЕРБ и ДПС! Изкараха всички мафиоти и с рекет и пари трупат гласове. Големите заводи напускат България! Връщаме се в в 90-те години. Средната класа изчезва. Ще остана мутри, роми и просяци!

Камен

12.10.2024, 18:26 часа
Е той си излежа в следствения, за кво да го държат още :)))))

иво

12.10.2024, 17:28 часа
58
25
Всички бандити са пуснати да купуват гласове затова трябва скоро да има народен публичен съд !!!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha