Важно за шофьорите! Вижте обходните маршрути заради ремонта между Мездра и Моравица

Важно за шофьорите! Вижте обходните маршрути заради ремонта между Мездра и Моравица Община Мездра уведомява водачите на моторни превозни средства (МПС), че във връзка с извършването на неотложни ремонтни дейности на пътен участък от общински път Мездра - пътен възел Моравица от 6:00 часа на 10 октомври 2024 г. (четвъртък) до 24:00 часа на 11 октомври 2024 г. (петък) ще бъде преустановено движението на всички видове МПС в ремонтирания участък, като автомобилният трафик ще бъде пренасочен по обходни маршрути:
• тежкотоварните автомобили (над 3,5 т.), пътуващи в посока Видин и Оряхово, ще бъдат пренасочвани през Горна Бешовица - Камено поле - Габаре - Бяла Слатина;
• лекотоварните автомобили (до 3,5 т.), пътуващи в посока София и обратно, ще бъдат пренасочвани през Паволче - Челопек - Лютиброд и обратно, а тези в посока Плевен и обратно - през Враца - Върбешница/ Крапец - Боденец - Мездра и обратно.
Неотложният ремонт на участъка Мездра - пътен възел Моравица, който е част от обходния маршрут на въведената временна организация и безопасност на движението при модернизацията на скоростния път Мездра - Ботевград, ще бъде извършен със собствени средства на Община Мездра.
Община Мездра се извинява на водачите на МПС и на жителите на населените места, през които ще преминават обходните маршрути, за причиненото неудобство и ги призовава на проявят разбиране и търпение!
Апелираме шофьорите да карат внимателно, със съобразена скорост, да спазват стриктно пътната сигнализация и да не предприемат рисковани изпреварвания, застрашаващи безопасността и живота на пътуващите!
Междувременно по настояване на Община Мездра Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ) включи в Инвестиционната програма на АПИ проекта за текущ ремонт и поддръжка на път III-103 Мездра - Горна Бешовица - Роман от км 0+000 до км 2+250 в чертите на гр. Мездра (от входа на Мездра откъм Враца до изхода на Мездра в посока Роман, включително двете платна на ул. „Александър Стамболийски“).
„След приключване на строително-монтажните работи при строителството на пътен възел Мездра, част от обект „Модернизация на участък от път 1-1 (Е-79) Мездра - Ботевград“, и премахване на въведената временна организация и безопасност на движението, при сключването на договор за текущ ремонт и поддържане, Областно пътно управление - Враца ще изпълни наличния технологичен проект за тази отсечка от третокласния път“, уверяват от пътната агенция.   
 
09.10.2024, 13:39 часа
2524 3
Коментари

amberlynette

09.10.2024, 22:15 часа
Бъдете алфа мъжки на всяка възраст! Уникално нещо, което ще ви помогне да задоволите всяко момиче, вижте какво може---- https://come.ac/manx

Жоро

09.10.2024, 20:21 часа
Децата ги учат да разпиват Викат й пиянската

Лъжа

09.10.2024, 20:20 часа
2
1
Преди да бъде пуснат ВСИЧКИ ЗНАЕМ пътя не бе пипан Запълниха дупките след като го пуснаха жители на Моравица Ако сетвърди обратното значи е било само на хартия и парите са прибраниПари се наливат само за безполезната танцова да обикаля държавите
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha