При голям интерес премина първото издание на градски събор „Край Мездра Искъра шуми“ /снимки/

При голям интерес премина първото издание на градски събор „Край Мездра Искъра шуми“ /снимки/ При голям интерес премина първото издание на Градския събор „Край Мездра Искъра шуми“, което се организира от НЧ „Просвета-1925“, с подкрепата на Община Мездра, Център за подкрепа за личностно развитие, детските и учебните заведения в града, научи BulNews. 
Събитието събра на едно място представители на клубове по музика, танци, изкуство и спорт, туризъм и младежки инициативи.
Градският събор бяха представени изпълнения на детски певчески и танцови състави, както и на талантливи членове на школите и клубовете към читалището.
Провеждането му има за цел да популяризира ползите от участието на младите хора в творчески дейности като музика, танци, изкуство и спорт, като същевременно ги вдъхнови да направят положителен избор за своето свободно време.
„Днес беше празник на младежта, тази прекрасна младеж, която е ежедневно поставяна под съмнение и критика, и подложена на неистов натиск от новото време и примамливи изкушения, които често са вредни за всички нас.Точно поради тази причина този събор ще се провежда ежегодно в няколко издания през есента на различни локации в град Мездра, като кулминацията ще бъде през декември на площад „България“. Това е начин да покажем на всеки наш съгражданин колко са красиви, трудолюбиви и талантливи децата на Мездра“, сподели председателя на Народно читалище „Просвета“ в Мездра Мирослав Аспарухов.
06.10.2024, 13:58 часа
235 1
Коментари

миро

06.10.2024, 14:20 часа
3
3
Това си беше предизборен митинг на кмета и зависимите институции който гласуват под стрoй !!!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha