Народният представител и водач на листата за област Враца Красен Кръстев: Сигурно и стабилно управление на България е целта на ГЕРБ – СДС /снимки/

Народният представител и водач на листата за област Враца Красен Кръстев: Сигурно и стабилно управление на България е целта на ГЕРБ – СДС /снимки/
В митрополитски храм „Свети Николай, с благословията на Негово Високопреосвещенство Врачански митрополит Григорий, Коалиция ГЕРБ – СДС даде началото на предизборната си кампания. Водачът на листата за област Враца и народен представител Красен Кръстев, колегата му в Народното събрание Мартин Харизанов, кандидатите за народни представители от коалицията, кметът Калин Каменов, председателят на Общински съвет – Враца д-р Владимир Христов, общинските съветници, десетки приятели, съмишленици и симпатизанти заедно пожелаха успех и победа на предстоящите избори с номер 18 в бюлетината.
  Красен Кръстев подчерта, че в един фрагментиран парламент, мнозинството се гради около най-голямата политическа сила, а нормалното функциониране на държавата зависи от конструирането на сигурно и стабилно правителство.
 „Политиките на ГЕРБ-СДС гарантират сигурност, стабилност и спокойствие в държавата. Ние можем да градим региона с устойчивост, с ясна евроатлантическа ориентация, с доказаното лидерство, опит и отговорност“, категоричен е Красен Кръстев. Той изрази увереност, че силният отбор на ГЕРБ – СДС ще проведе една позитивна кампания, със самочувствието на победители и с амбиция градовете от областта и целият регион да продължат пътя си на развитие.
 „Тази година ГЕРБ става на 18 години, а ние ще покажем на всеки един наш съгражданин вече постигнатото и това, което предстои да изградим. Нашият лидер Бойко Борисов, нашият екип и силният отбор на ГЕРБ – СДС го гарантираме!“, допълни Красен Кръстев и призова за пълна подкрепа на кандидатите от листата с номер 18.
 „Портфолиото на нашите кандидати е забележително – това са доказани личности и хора с парламентарен опит, сред тях са и младите лица в листата ни. Враца отново избира ГЕРБ – СДС, развитието, стабилността и сигурността в управлението!“, завърши Красен Кръстев.

Коалиция ГЕРБ – СДС е под номер 18 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
28.09.2024, 14:45 часа
908 3
Коментари

миро

28.09.2024, 17:14 часа
Тези ако не са им кметовете няма да влезнат и в парламента но всичко гласува под строй администрация директори на училища учители и ако не гласуват се заплашват с уволнения това e герб !!!

хаянчи

28.09.2024, 16:50 часа
8
5
Вечния депутат от Бяла Слатина, който печели изборите с купени ромски гласове ! А стига ти толкова, то бива да си лаком, но чак пък толкова ......

врачанин

28.09.2024, 16:07 часа
МЪРШИИИ
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha