Боже, колко мъка! Слабакът "Крумовград" разби "Ботев" /Враца/ с 3:0

Боже, колко мъка! Слабакът "Крумовград" разби "Ботев" /Враца/ с 3:0 "Крумовград" записа категоричен успех с 3:0 над "Ботев" /Враца/ в двубой от 9-ия кръг на efbet Лига.
Рафаел да Силва Фуртадо (34) откри за домакините, а Матеус Енрике (46) удвои след грешка на вратаря Федерико Бариос. Серкан Юсеин (71) направи резултата класически след точно изпълнение на дузпа.
Мачът на спортен комплекс "Никола Щерев - Старика" в пловдивския квартал "Коматево" бе ръководен от Венцислав Митрев, който показа червен картон на стража Федерико Бариос от състава на гостите.
Врачани играха така, все едно са употребили чай за пушене преди двубоя. Нервни, дезориентирани, неадекватни, неспособни да си подадат поне 2 пъти топката. Така изглеждат футболните отборчета в квартала, част от чиито играчи се събират да ритат за първи път. И с просто око е видимо плачевното състояние на целия тим на "Ботев" /Враца/.
Иначе още в 6-ата минута на срещата Джуниет Али открадна топката, напредна и стигна до наказателното поле. Той опита удар през няколко футболисти, който беше твърде неточен и премина покрай вратата. Гостите от Враца отговориха четири минути по-късно с центриране на Дани Генов от левия фланг. В наказателното поле Браян Переа изпревари защитата на домакините, но ударът му с глава прелетя над вратата на Янко Георгиев.
В 13-ата минута Али копна топката в наказателното поле на "Ботев". Защитата действа разконцентрирано и позволи на Матеус Енрике да нанесе удар под ъгъл, при който вратарят трябваше да се намесва. Федерико Бариос бе застанал в близост до гредата и не позволи да се стигне до гол.
В 24-ата минута комбинацията между Джуниет Али и Матеус Енрике беше повторена, като този път ударът на бразилеца излезе в аут. В 32-рата минута отново Али беше най-активен и взаимодейства със Серкан Юсеин. Халфът си отвори коридор за изстрел, който завърши от външната страната на мрежата.
В 34-ата минута "Крумовград" поведе в резултата чрез Рафаел да Силва Фуртадо. Огромна заслуга за попадението имаше Серкан Юсеин, който центрира от десния фланг, а нападателят се вклини между защитниците и с глава отклони към вратата.
Второто полувреме започна ужасяващо за "Ботев" /Враца/. Въпреки че отрази два последователни удара на Рафаел Фуртадо и Матеус Енрике, стражът на гостите Федерико Бариос направи ужасяваща грешка при центриране секунди по-късно. Наглед лесна топка беше изпусната от Бариос и подарена на Матеус Енрике, който веднага я насочи в опразнената врата.
В 57-ата минута Бариос се намеси при далечен удар на Али, насочен право в тялото на вратаря. Две минути по-късно десният бек на Крумовград проби, влезе в наказателното поле и върна топката към пеналтерията, откъдето Диего Рапосо шутира право в Бариос. В 66-ата минута Фуртадо пусна блестящ пас в коридор към Матеус Енрике, който излезе сам срещу вратаря на "Ботев". Бразилецът опита да премине покрай Бариос, който го фаулира и главният съдия не се поколеба да отсъди дузпа. За това нарушение стражът получи жълт картон.
Последва намеса на ВАР, при която главният съдия Венцислав Митрев промени решението си и показа директен червен картон на Бариос, а гостите от Враца останаха с човек по-малко на терена. Серкан Юсеин се нае с изпълнението на дузпата, а на вратата на "Ботев" застана резервният страж Любомир Василев. За негово съжаление удар на Юсеин беше безкомпромисен и резултатът стана 3:0 в полза на домакините. 

"Крумовград" - "Ботев" 3:0
1:0 Рафаел Фуртадо (34)
2:0 Матеус Енрике (46)
3:0 Серкан Юсеин (71 д)

Стартови състави:

"Крумовград": 1. Янко Георгиев, 5. Матей Шимич, 24. Лазар Марин, 44. Божидар Кацаров, 7. Момчил Цветанов, 2. Джуниет Али, 4. Лукас Сантана, 13. Диего Рапосо, 10. Серкан Юсеин, 9. Рафаел Фуртадо, 70. Матеус Енрике;

"Ботев": 34. Федерико Бариос, 19. Браян Переа, 21. Бубакар Траоре, 29. Мартин Бачев, 70. Дилян Георгиев, 9. Даниел Генов, 11. Мартин Ачков, 33. Стефан Цонков, 6. Давид Суарес, 25. Деян Лозев, 24. Мартин Смоленски;
23.09.2024, 19:33 часа
996 3
Коментари

БАЦЕ

23.09.2024, 21:52 часа
Тук някой сол-ташак на Кмета или на РЪководството минава и слага едни минуси. Иска да каже, че е доволен или щастлив от представянето на отбора ли ? Я не знам кви са тия гъзолизци, кви са тия дебили. За това сме на това дередже. Кьораво ръководство.

БАЦЕ

23.09.2024, 20:15 часа
Не знам тия нещастници какво учат на тренировките, ако въобще някой ги учи. Малоумни ли са ? Големи Абичи, пълни некадърници. И кой и За какво им дава заплата, и 1 лев не заслужават. Нема ръководство, нема Кмет, пълно безхаберие.

Шперца

23.09.2024, 20:08 часа
9
7
Гордостта на кмета ни е тва, ама дали не играе и черното тото тука ?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha