Издънка след издънка! Магазин „Жизел“ в Монтана пробутва на клиентите си развалена храна /снимка/

Издънка след издънка! Магазин „Жизел“ в Монтана пробутва на клиентите си развалена храна /снимка/ В поредна издънка е хванат персоналът на един от магазините „Жизел“ в Монтана, научи BulNews. За случая е сигнализирал клиент на супермаркета в една от групите във фейсбук. Човекът е качил снимка на развалена руска салата, а в описанието към поста си твърди, че тя е закупена от магазин „Жизел“ в квартал „Младост 2“ в областния град. Клиентът обяснява, че салатата е закупена в сряда, а по-късно същия ден, когато решил да хапне от нея, с отвращение установил, че тя е развалена.
Мъжът пояснява, че не му се случва за първи път да остава разочарован от покупки от същия магазин, а ние сме склонни да му вярваме, тъй като вече няколко пъти медията ни разкрива издънки, породени от немарливото отношение на персонала и управителя на магазина към храната.

Хванати в издънка! Супермаркет „Жизел“ в Монтана продава разопакована стока /снимки/

Пореден гаф! Магазин „Жизел“ в Монтана продава стока с изтекъл срок на годност /снимки/

Изглежда съвсем скоро монтанчани ще спрат да посещават иначе евтината верига магазини и с право, защото никой не иска да дава парите си за храна, която не е опакована по стандартите за това или пък е с изтекъл срок и не е годна за ядене.
20.09.2024, 08:50 часа
2002 1
Коментари

Експерт

20.09.2024, 17:13 часа
4
2
и да ревете пак ще купувате защото е евтино,като не ви харесва отивате в Кафлан на Стоичков където е по зле.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha