Д-р Боян Кунев извършва безплатни кардиологични прегледи в Мездра, вижте кога

Д-р Боян Кунев извършва безплатни кардиологични прегледи в Мездра, вижте кога На 28 и 29 септември 2024 г. (събота и неделя) от 8:30 до 16:00 часа д-р Боян Кунев ще извърши безплатни кардиологични прегледи с ехографски апарат в поликлиниката в гр. Мездра (кабинета вляво от входа на Филиала за спешна медицинска помощ, до скенера).
Профилактичните прегледи ще се извършват след предварително записване на тел. 0910 926 00.
Д-р Боян Кунев е специалист по кардиология. Завършил е медицина в Медицински университет - София през 2008 г. Специализира кардиология в най-добрата специализирана болница за диагностика и лечение на сърдечно-съдови заболявания у нас - МБАЛ Национална кардиологична болница, където през 2014 г. започва работа като кардиолог в Клиника по кардиология и Отделение по инвазивна електрофизиология в кардиологията. Има придобита квалификация по ехокардиография и инвазивна електрофизиология през 2015 г.
През 2017 г. придобива Европейски сертификат за работа в сферата на клиничната електрофизиология. Провел е допълнителни курсове за обучение по трансезофагеална ехокардиография и краткосрочно обучение по електрофизиология и лечение на сърдечните аритмии в Австрия, Чехия и Португалия.
Член е на Съсловно сдружение по кардиостимулация и електрофизиология в България, European Society of Cardiology и European Heart Rhythm Association. Автор е на научни статии и лектор на конференции по ехокардиография с международно участие.
 
18.09.2024, 12:09 часа
693 1
Коментари

Емилия Златкова

18.09.2024, 13:11 часа
7
6
Прекрасен доктор и невероятен човек! Такива ХОРА връщат доверието в лекарите.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha