Само в BulNews! Вижте кой е мъжът, спипан с наркотици след обиск на апартамент във Враца /снимки/

Само в BulNews! Вижте кой е мъжът, спипан с наркотици след обиск на апартамент във Враца /снимки/ Мъжът, който бе спипан с дрога след обиск на апартамент във Враца, е стар познайник на полицията, научи агенция BulNews. Това е 27-годишният Веселин Илиев от село Три Кладенци. 
В началото на тази година младият мъж бе арестуван при зрелищна акция на ул. „Христо Ботев“ във Враца. В лекия автомобил „Сеат“, в който пътувал, бил открит чай за пушене.

При спецакция във Враца: Тикнаха в ареста двама крими герои, намериха в тях пакетчета с чай за пушене /снимки/

Малко по-късно стана ясно, че Илиев имал и други провинения. Преди това той е бил спипан да кара бежанци в Южна България, за което вече е осъден и е на изпитателен срок. 

Само в BulNews! Вижте кой е единият от задържаните с чай за пушене във Враца /снимки/

Поредната изцепка на младия мъж е от 12 септември. Тогава в апартамента, в който живее под наем във Враца, нахлули ченгета. При последвалия обиск били намерени 45 пакета, съдържащи чай за пушене. 

Удар на полицията! Тарашиха апартамент във Враца, намериха 45 пакетчета с чай за пушене

Отлично осведомени източници разкриха и кой е бил с Веселин в момента на спецакцията срещу него. Това е неговият съселянин Даниел Димитров. 
Макар това да е поредно залавяне на Веселин, хора от Три кладенци коментират, че младежът с него също не е невинен. Въпреки че има криминално минало, Веселин е познат като трудолюбиво момче, работи в сферата на строителството и изкарва пари, с които помага на болните си родители. Даниел от друга страна е безработен. В селото го познават с влечението му към алкохол и други, по-сериозни субстанции. 
Веселин вече е привлечен като обвиняем за последното си провинение. Вчера съдът във Враца му наложи постоянна мярка за неотклонение „Задържане под стража“. 

Оставиха в ареста мъж от Враца, разпространявал наркотици

Престъплението, за което му е повдигнато обвинение, се наказва с „лишаване от свобода“ за срок от две до осем години и с глоба от 5 000 лв. до 20 000 лв.
 
17.09.2024, 14:51 часа
7258 3
Коментари

Go6ko

18.09.2024, 09:59 часа
14
9
Некви мангале са тва. За булки у затворо са топ

аман от........

17.09.2024, 17:12 часа
М*нгал, та дрънка!

*/*

17.09.2024, 15:46 часа
А митко галошо кога
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha